Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Kick Raspberry

1 / 1

Kick Raspberry

699 kr
Bringebær og lakris er en klokkeren smakskombinasjon som gifter seg med hverandre hver gang veiene deres krysses. Uansett om det måtte være i fast form eller i en flytende variant.  Kick Raspberry er et herlig søtlakrismedlem i Kickfamilien og
Les mer
Bringebær og lakris er en klokkeren smakskombinasjon som gifter seg med hverandre hver gang veiene deres krysses. Uansett om det måtte være i fast form eller i en flytende variant. 

Kick Raspberry er et herlig søtlakrismedlem i Kickfamilien og inneholder et sommerlig bringebærfyll. Perfekt å legge ned i bukselommen og ta opp når det er tid for ettermiddagskaffen. Eller hvorfor ikke ha lakriskaramellen som nistemat når det er tid for å løpe til bussen?

Vekt: 19 g. 

Ingredienser: glukosesirup, sukker, sukret kondensert skummelk, vegetabilsk fett (palme), glukose-fruktosesirup, lakrisekstrakt, fargestoff (e153), syre (sitronsyre), konsentrat fra (svart gulrot), gelatin, aromaer. 

Inneholder melk.

Næringsinnhold per 100 g: 1805 kJ/429 kcal, fett 14 g hvorav mettet fett 11 g, karbohydrat 74 g hvorav sukkerarter 54 g og polyoler 0 g, protein 2,3 g, tilsvarende salt 0,15 g, fiber 0 g, salt 0 g. 

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1805 kJ429 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
14 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
11 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
74 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
54 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
0 g
Protein / Proteiinia
2,3 g
Salt / Suolaa
0,15 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .