Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hot Chip Challenge

1 / 1

Hot Chip Challenge

199 kr
Spenn fast sikkerhetsbeltet, fyll oppkjøleskapet med uante mengder meieriprodukter og pust dypt. Det er dags for Hot Chip Challenge! Hot Chip Challenge inneholder kun én chips, men det er den sterkeste chipsen på markedet, så du trenger ikke mer. Ch
Les mer
Spenn fast sikkerhetsbeltet, fyll oppkjøleskapet med uante mengder meieriprodukter og pust dypt. Det er dags for Hot Chip Challenge!

Hot Chip Challenge inneholder kun én chips, men det er den sterkeste chipsen på markedet, så du trenger ikke mer. Chipsen har en herlig smak av Carolina Reaper med imponerende 1,8–2,2 millioner scoville. Bør ikke konsumeres av barn, gravide og ammende kvinner. Du har blitt advart, denne chipsen tuller du ikke med. 

Ingredienser: maismel (79 %), solsikkeolje, Carolina Reaper-krydder, salt (0,9 %). Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Har du spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet oppgis.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
59 kJ14 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0,66 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0,06 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
1,95 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
< 0,1 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
0,21 g
Salt / Suolaa
< 0,1 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .