Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Barking Drinkmix Fizzy Candymix

1 / 1

Barking Drinkmix Fizzy Candymix

49 kr
Nå skal det bli deilig med godteridrinker! Så synd at den lokale kiosken har stengt for kvelden. Men heldigvis har du skaffet Fizzy Candymix! Med denne flasken kan du trylle fram de mest spektakulære drinker i fred og ro i hjemmet. Det står 2 op
Les mer
Nå skal det bli deilig med godteridrinker! Så synd at den lokale kiosken har stengt for kvelden. Men heldigvis har du skaffet Fizzy Candymix! Med denne flasken kan du trylle fram de mest spektakulære drinker i fred og ro i hjemmet. Det står 2 oppskrifter på flasken, lykke til!

Barking Drinkmix Fizzy Candymix inneholder en flaske drinkmiks på 35 cl. Fizzy Candymix har en smak av syrlig fruktgodteri og brukes til å lage gode festlige shots eller drinker med blå farge. Den er også god som alkoholfri drink. Ristes før bruk.

Ingredienser: Sukker ,vann, aromastoffer, sitronsyre, fargestoffer E171, E131, stabiliseringsmiddel E415, konserveringsmiddel E211. Endringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice for spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 ml
Energi / Energiaa /Energy
915 kJ218 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
54 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
54 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
0 g
Protein / Proteiinia
0 g
Salt / Suolaa
<0,01 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter