Tilbake til start
Åhus Tonic Fläder

1 / 1

Åhus Tonic Fläder

49 kr
Har du en ginflaske hjemme som savner en bestekompis, eller er du bare glad i rent tonisk vann? Her har du i hvert fall en utsøkt utgave med svarthyll. Laget for hånd og greier, så her snakker vi kvalitet! Åhus Tonic Fläder er en kullsyredrikk med t
Les mer
Har du en ginflaske hjemme som savner en bestekompis, eller er du bare glad i rent tonisk vann? Her har du i hvert fall en utsøkt utgave med svarthyll. Laget for hånd og greier, så her snakker vi kvalitet!

Åhus Tonic Fläder er en kullsyredrikk med tydelig besk smak fra kinabark og sitrusfrukter, forsiktig balansert med sødme. Frisk og fyldig smak med små bobler. Håndlaget med 100 % naturlige råvarer. Kommer i glassflaske med kapselkork.

Volum: 250 ml.

Selges i 1-pakning.

Ingredienser: Kullsyrevann, sukker, fersk sitron, fersk appelsin, hylleblomst, fersk lime, ferskt sitrongress, sitronsyre, kinabark, salt. 
En åpnet flaske bør drikkes samme dag. Oppbevares kaldt. Oppbevares ikke i direkte sollys. Drikken er ufiltrert. Snu flasken forsiktig flere ganger før den åpnes.

Endringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice hvis du har spørsmål. 
Best før: Produktene har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp hvis annet ikke oppgis. 

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
170 kJ41 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0,0 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0,0 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
10 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
9,6 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
0,0 g
Salt / Suolaa
0,0 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser