Selg produktene dine på CDON.COM

Vi tilbyr deg erfaring av nordisk e-handel siden 1999 og en sikker plattform som salgskanal. CDON-Marketplace gir deg de beste forutsetningene til å øke salgstallene på en enkel og bekvem måte. Ved å velge CDON Marketplace kan du nå opp til to millioner kunder i hele Norden. Du laster raskt og smidig opp dine produkter for salg via en av våre interaksjonspartner eller via vårt egne brukervennlige verktøy.

Slik fungerer det å selge på CDON Marketplace:

1. Send inn søknaden din

På registreringssiden fyller du ut bedriftsinformasjonen og sender inn en søknad.


2. Søknadsprosess

Vi på CDON Marketplace går igjennom søknaden din. Når søknaden er godkjent vil sende deg en avtale som må signeres av en signaturberettiget. Når begge parter har signert avtalen oppretter vi en administratorkonto for deg.

3. Laste opp produkter

Når du har fått tilgang til administratorkontoen kan du begynne å laste opp produktene dine og begynne å selge de på CDON.COM.

På CDON.COM plasseres produktene dine under rett kategori, slik at det blir enkelt for kundene å finne akkurat deg og dine produkter. På produktsiden vises frakt- og leveringsinformasjon der det tydelig fremgår at pakken selges av deg og det lenkes til din samlingsside. På samlingssiden kan en finne alle produktene du selger på CDON.COM.

Ta sjansen og nå ut til over 2 millioner kunder i Norden

Med noen enkle klikk er du snart i gang og selger for fullt på Nordens største varehus – CDON.COM. Så ikke vent. Søk i dag!