Nå ut til millioner av nye kunder – på Nordens ledende Marketplace

CDON.COM har eksistert siden 1999 og er et av Nordens sterkeste e-handelvaremerker.

Som e-handler får du tilgang til CDON Marketplace og kan benytte deg av vår sterke markedsposisjon, enkle verktøy og høye trafikktall – og dermed drive mersalg i en ny kanal.

Fem fordeler med CDON Marketplace

  • Bred erfaring av e-handel siden 1999
  • Trygt og pålitelig varemerke
  • Interager enkelt via vårt åpne API
  • Selg produktene i hele Norden
  • Eksponer dine produkter for nye kunder

Tre skritt til flere salg

Send en søknad
På vår sign-up side oppgir du dine businessopplysninger og sender inn en søknad. Teamet på CDON Marketplace går igjennom din søknad og sender deretter et svar. Når en avtale skrives skapes en administratorkonto til deg.

Markedsføring og salg
Last opp dine produkter og kom i gang med salget. Ved å selge produkter på CDON Marketplace styrker du ditt varemerke ved å få eksponering på en etablert og velkjent e-handelnettside. Vi er alltid tydelige med at det er du som er selgeren.

Få regelmessige utbetalinger
Uansett om du er en liten e-handler som vil kickstarte din virksomhet eller en etablert aktør som vil øke dine salg så er CDON Marketplace en salgskanal som lønner seg.

Hva våre merchants sier

eStore
”Vi valgte CDON som parter ettersom de genuint satser på å utvikle seg sammen med sine partnere. CDON har først og fremst hjulpet oss med å nå målgrupper som vi selv ikke kunne ha nådd i et tidlig stadium. Hvordan er de som jobber på CDON? Superhyggelige, kompetente og en fryd å jobbe med!"

- Jimmy Tieu VD, JTI Ventures

Friluftsvaror
"Når vi ville øke vår omsetning og nå ut til nye kunder bestemte vi oss for å innlede et samerbeid med CDON. Vi er veldig fornøyde med avgjørelsen ettersom omsetningen fikk en markant økning og vi har nådd ut til et bredere marked. Vi kan varmt anbefale CDON som samarbeidspartner."

- David Dudas E-commerce Manager, Friluftsvaror

iSecrets
”Vi begynte å selge på CDON Marketplace sommeren 2017 for å videre utvide våre kanaler og nå ut til en større målgruppe som markedsplassen når. Etter at samarbeidet begynte har vi sett en økning i omsetning, og framtiden ser lys ut. Takket være en smidig integrasjonsprosess og en profesjonell arbeidsmåte er vi utrolig fornøyde med å ha CDON som samarbeidspartner!"

- Erik Larsson VD, iSecrets AB

Ongoal
"Med tidligere erfaringer av salg via CDON Marketplace var det et naturlig valg av kanal når vi startet Ongoal – noe vi ikke angrer. Via CDON når vi ut til veldig mange innebandy- og padelspiller i Norden!"

- Magnus Lindgren VD, Ongoal Sweden AB

Kitchentime
”Å jobbe med CDON Marketplace har vært en kraftig måte for oss å få enda mer verdi ut av det sortimentet og den logistikken vi har bygd opp i våre egne kanaler. For oss er det viktig at vi langsiktig bygger en uavhengighet til individuelle salgskanaler og CDON Marketplace passer veldig bra inn i den strategien.”

- Joel Falck CEO / Co-Founder, KitchenTime AB

Suksessen i tall

100

Millioner

…årlige besøker

2,2

Millioner

…mailabonnenter.

Topp

3

…favorittbutikk på nettet*

600K

Følgere

...på vår Facebook-sida

88

Prosent

…av den nordiske befolkningen kjenner til vårt varemerker

* Avstemming fra PostNords årlige undersøking ”Svenske folkets e-handelsfavoritter”