Tilbake til start
TRIPLE EIGHT GOTHAM HJELM MED MIPS STØRRELSE S / M
TRIPLE EIGHT GOTHAM HJELM MED MIPS STØRRELSE S / M
TRIPLE EIGHT GOTHAM HJELM MED MIPS STØRRELSE S / M

1 / 3

TRIPLE EIGHT GOTHAM HJELM MED MIPS STØRRELSE S / M

1 286 kr
– MIPS er basert på forskning fra Kungliga Teknologiske Institutt i Stockholm (KTH) og Karolinska Universitetssykehus. Mips Multidirectional Impact Protection System (MIPS) tar for seg manglene i dagens hjelmer ved å innføre en beskyttelse mot rotas
Les mer

– MIPS er basert på forskning fra Kungliga Teknologiske Institutt i Stockholm (KTH) og Karolinska Universitetssykehus. Mips Multidirectional Impact Protection System (MIPS) tar for seg manglene i dagens hjelmer ved å innføre en beskyttelse mot rotasjonskrefter, som hjernen er utsatt for i de fleste slag eller fall. De alvorligste hjerneskadene og hjernerystelsene er ofte et resultat av slike rotasjonskrefter.


MIPS hjernebeskyttelsessystem reduserer rotasjonskreftene på hjernen forårsaket av skrå slag mot hodet. I en MIPS hjelm er skallet og fôret skilt av et lavfriksjonslag som får hjelmen til å gli i forhold til hodet i tilfelle kollisjon. MIPS-designen er inspirert av hjerne cerebrospinalvæsken som omgir den menneskelige hjernen, slik at den kan gli inn i hodet i tilfelle en kollisjon. MIPS etterligner denne beskyttelsesmekanismen ved å gi hjelmen sitt eget lavfriksjonslag som også glir for å absorbere mye av energien som skapes av et vinklet slag mot hodet.

~MIPS AB


Endre størrelse på tabell

S/M 21,7-22,8 tommer (55cm-58cm)

L/XL 23,2-24 tommer (59-61 cm)

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser