Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Stuesett, Lundby

Til kassen

Se også

Stuesett, Lundby

(0)
Skriv en anmeldelse
Stuesett, Lundby
Stuesett, Lundby
Stuesett, Lundby
279 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Kryp opp i sofaen med en varm kopp te og nyt litt deilig musikk. Dette stuesettet til Lundby består av en sofa, to sofabord, et teppe og et maleri av Lisa Rinnevuo. Sofaen er trukket med luksuriøs plysj, og bordene har et ekte trepreg og finnes i to størrelser. Teppet er langhåret og koselig, og det flotte maleriet er prikken over i-en i dette stilige settet fra Lundby. OBS! Dukker er ikke inkludert. Målestokk 1:18. Fra 4 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>