Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Stiga Trick Scooter Sparkcykel Neon Hood

-10%
Stiga Trick Scooter Sparkcykel Neon Hood
Stiga Trick Scooter Sparkcykel Neon Hood
Stiga Trick Scooter Sparkcykel Neon Hood
Stiga Trick Scooter Sparkcykel Neon Hood
1079 kr
Anbefalt pris: 1199 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Cool som en kameleont! Neon Hood är en sportig sparkcykel gjord för nybörjaren som vill lära sig att hoppa och trixa. Med en sparkcykel i häftig neochrome glider du knappast obemärkt förbi. Den lilaskiftande färgen gör att du verkligen syns oavsett var du åker på gatan, gården eller i skateparken.

Sparkcykeln har en förstärkt aluminium-/stålram som gör den stabil så att ditt barn kan hoppa och trixa under kontroll. Med de små PU-hjulen på 100 mm med ABEC 9-kromkullager går det att få upp rejält med fart och behålla den. Självklart har sparkcykeln också en flexistålbroms så att det går att bromsa om det skulle gå lite för fort. En perfekt kickbike för åkare som vill utvecklas och öva in nya, coola tricks.

Maxvikt: 100 kg
Ålder: 7+

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .