Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Stiga Sparkesykkel, 3-hjul, Svart/grønn

Til kassen

Se også

Stiga Sparkesykkel, 3-hjul, Svart/grønn

(0)
Skriv en anmeldelse
Stiga Sparkesykkel, 3-hjul, Svart/grønn
Stiga Sparkesykkel, 3-hjul, Svart/grønn
359 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Stiga Scooter Mini Kid 3W Svart/grønn er en kul 3-hjuls sparkesykel. En robust sparkesykkel i stål anpasset for nybegynnere. Sparkesykkel med tre hjul gir en ekstra stbilietet til de aller minste barna. Stiga kid 3W mini scooter er utrolig populær og har grønne detaljer og en praktisk kurv der man kan oppbevare sine favoritt leker. Styrestangens høyde: 60 cm (obs! kan ikke justeres).

Framhjulet har en diameter på 15 cm og bakhjulet 12,5 cm.

Maks vekt 20 kg. Fra 3 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>