Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Sjakk i boks, Alga (SE/FI/NO/DK/EN)

Til kassen

Se også

Sjakk i boks, Alga (SE/FI/NO/DK/EN)

(0)
Skriv en anmeldelse
Sjakk i boks, Alga (SE/FI/NO/DK/EN)
Sjakk i boks, Alga (SE/FI/NO/DK/EN)
Sjakk i boks, Alga (SE/FI/NO/DK/EN)
159 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Sjakk spillet uten flaks! Den som vinner et slag sjakk, kan med god samvittighet si at det ikke hadde noe med flaks å gjøre. I dette klassiske strategispillet har begge partene akkurat den samme spillinformasjonen foran seg. I dette spillet lærer deltakerne seg å se fremover og forutse hvilke konsekvenser et trekk kan få. Øvelse gjør mester! Spillet er morsomt og engasjerende og passer for både voksne og barn. Stilrent sjakkspill som leveres i en boks.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>