Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Ray Gun Såpeboblepistol

Til kassen

Se også

Ray Gun Såpeboblepistol

(0)
Skriv en anmeldelse
Ray Gun Såpeboblepistol
Ray Gun Såpeboblepistol
153 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

I de fleste fortellinger sender en Ray gun ut en stråle som både er synlig og dødelig om den treffer et menneskelig mål. Med denne pistol er målet alt annet enn å drepe. Spre glede til omgivelsene når du trykker på triggeren for å skape et magisk boblende show. Blinkende lysdioder i kombinasjon med en strøm av bobler kommer til å frembringe en enestående wow-faktor som er spesielt påtakelig i svakt lys. Kort og greit; Bra i lyset, men fantastisk i mørket.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.