Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Pure2Improve Treningskjegler 6 stk 300 mm rød P2I100520

Til kassen

Se også

Pure2Improve Treningskjegler 6 stk 300 mm rød P2I100520

(0)
Skriv en anmeldelse
Pure2Improve Treningskjegler 6 stk 300 mm rød P2I100520
Pure2Improve Treningskjegler 6 stk 300 mm rød P2I100520
563 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Dette kjeglesettet fra Pure2Improve er ideell for hastighets- og plyometriske øvelser. Treningskjeglene er laget av empilon, og er praktiske og holdbare under alle værforhold. Settet passer både til innendørs og utendørs bruk. Det kan brukes som felt-/avstandsmarkør for sport, oppstartsleirer, gruppeklasser og mer. Treningssettet inneholder 6 kjegler. Pure2Improve-produkter hjelper idrettsutøvere på alle nivåer med å forbedre ytelsen. Enten du liker fotball, skøyter, hockey eller svømming, vil det å være i topp fysisk form forbedre atletisk ytelse og forebygge skader. Hver sport kommer med sine egne fysiske krav til kroppen. Du kan ha behov for trening som forbedrer balanse, fleksibilitet eller smidighet for å være på topp.
  • Farge: rød
  • Materiale: 100% empilon
  • Høyde: 300 mm
  • Sett med 6 stk
  • Kjegler er ideelle for hastighets- og plyometriske øvelser
  • For både innendørs og utendørs bruk
  • SKU:408910
  • EAN:8719214686772

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.