Philips Avent, Micro Dampsterilisator

Philips Avent, Micro Dampsterilisator
Tips en venn
349 kr Midlertidig utsolgt

Selges av Lekmer AB

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Philips AVENT dampsterilisator for mikrobølgeovn er lett og kompakt, hvilket gjør den perfekt for bruk utenfor hjemmet. Inneholdet forblir sterilt i opp til 24 timer forutsatt at sterilisatoren holdes lukket. Philips AVENT sterilisator for mikro er utformet for å passe de fleste mikrobølgeovner på markedet. Det lille formatet gjør den bekvem på reisen og takket være størrelsen kan du alltid ha med deg en steril flaske når du drar på en kort overnattingstur eller en lengre ferie utenlands. Den passer også perfekt som en ekstra sterilisator til besteforeldrenes hjem. Tilsett bare vann, lad og plasser den i mikroen i så lite som 2 minutter. Den nøyaktige tiden avhenger av mikrobølgeovnens watt-effekt: 2 minutter ved 1100-1850 Watt, 4 minutter ved 850-1000 Watt og 6 minutter ved 500-850 Watt. Sterilisatoren for mikro har klemmer på siden for å gi ekstra sikkerhet. Klemmene låser fast lokket skikkelig, slik at det varme vannet ikke lekker når du tar sterilisatoren ut av mikrobølgeovnen. Sidehåndtakene er også utformet for å holde seg svale, slik at du kan håndtere sterilisatoren på et sikkert vis. Sterilisering beskytter barnet ditt mot spesielt skadelige bakterier til immunforsvaret er tillstrekkelig sterkt. Philips AVENT-sterilisatorer bruker sykehusmetoden for dampsterilisering, som er rask, enkel og effektiv og kjemikaliefri. Naturlig dampsterilisering dreper 99,9% av alle skadelige bakterier. Inneholdet er sterilt i 24 timer ved uåpnet lokk. Denne sterilisatoren er laget av BPA-fritt materiale. Sterilisatorens mål: 166 x 280 x 280 mm.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 152 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 99 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 69 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »