Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

NUK, Tåteflaske, First Choice+, Anti Kolikk, Glass, 120 ml, Blå

(0)
Skriv en anmeldelse
Nuk
109 kr
Frakt fra 49 kr
  • Forventet leveringstid:
    2-4 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Lekmer AB

Overvåk produktets pris

First Choice+, Anti Kolikk er en glasståteflaske med marint tema som rommer 120 ml. Takket være NUK Anti-Colic Air System balanseres vakuumet i flasken og forhindrer dermed kolikk gjennom at barnet ikke svelger luft. Den ekstra brede åpningen gjør påfylling og rengjøring lettere. Flasken leveres med en myk flaskesmokk i silikon, størrelse 1 (0-6 måneder), hullstørrelse small som er tilpasset for tynnere væsker. Flaskesmokker i andre størrelser finnes å kjøpe separat. Fri for alle former for bisfenoler samt fri for ftalater og PVC.

NUK's produkter har siden 2000 vunnet flere priser innen forskjellige kategorier verden over. Deres tåteflasker og flaskesmokker har bl. a. vunnet priser for sin høye kvalitet, funksjon, ergonomi og design. Studier har også vist at formen på flaskesmokker fra NUK passer spesielt bra ved kombinasjon av amming og flaskemating.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.