NUK, Startkit for nyfødte, Perfect Start, Hvit

NUK, Startkit for nyfødte, Perfect Start, Hvit
Tips en venn
495 kr Midlertidig utsolgt

Selges av Lekmer AB

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Startkit for nyfødte som inkluderer fire tåteflasker av polypropylene fra NUK. I startkitet medfølger også en NUK Genius Smokk silikon 0-6 måneder med motiv "My First NUK" inklusive beskyttelseshette for hygienisk oppbevaring og to ekstra flaskesmokker. Tåteflaskene leveres dessuten med en Open & Close-del som gjør flasken dryppfri med en enkel håndvridning. Den ekstra brede åpningen gjør påfylling og rengjøring enklere. Den medfølgende flaskebørsten er utrustet med en mindre børste i håndtaket for flaskesmokker. Takket være NUK Anti-Colic Air System balanseres vakuumet i flasken og forhindrer dermed kolikk gjennom at barnet ikke svelger luft. To av flaskene rommer 150 ml og har en flaskesmokk i størrelse 1 (0-6 måneder), hullstørrelse small, for tynne væsker. De andre to flaskene rommer 300 ml og er utstyrt med flaskesmokker i størrelse 2 (6-18 måneder) med hullstørrelse medium for melk og velling med tynn konsistens. Flaskesmokker og smokker i andre størrelser finnes å kjøpe separat. Fri for alle former for bisfenoler samt fri for ftalater og PVC.

NUK's produkter har siden 2000 vunnet flere priser innen forskjellige kategorier verden over. Deres tåteflasker og flaskesmokker har bl. a. vunnet priser for sin høye kvalitet, funksjon, ergonomi og design. Studier har også vist at formen på flaskesmokker fra NUK passer spesielt bra ved kombinasjon av amming og flaskemating.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 177 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 111 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 74 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »