Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Nikko James Bond DBS 1:12

Fri frakt
Nikko James Bond DBS 1:12
Nikko James Bond DBS 1:12
99999 kr

Overvåk produktets pris

Dina barn kommer att ha massor av skoj med den här radiostyrda James Bond-bilen från filmen Quantum of Solace. För ökad realism och för att återskapa atmosfären i filmen, har bilen strålkastare och ljud med James Bond-tema. Ljuset och ljudeffekterna kan manövreras manuellt eller via sändaren. Leksaksbilen är lämplig för barn i åldrarna 8+.
  • Svart färg
  • Scale: 1:12
  • Batterier: 6 x AA och 3 x AAA (ingår)
  • Lämplig för barn i åldrarna 8+
  • SKU:402904
  • EAN:0011543620716

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .