Nerf guns

På CDON.COM finner du mange ulike NERF guns slik at du og dine venner kan treffe deres motstandere med skumammunisjon!

Vann- og skumblasters fra NERF

NERF Hasbro lager en mengde ulike NERF guns med blant annet skumskudd og blasters som du kan fyll på med vann for mer avansert vannkrig utendørs. Alt startet på 1970-tallet med en skumball som gjorde det å leke innendørs mye tryggere enn ulykkene som harde baller kan forårsake. Etter det har NERF utviklet et helt arsenal med ulike blastere, vanngevær og armbrøst for mange timers lek både innendørs og utendørs.

N’strike blaster

NERF N’strike er en av våre mest populære blasters. Denne NERF Gun finnes i ulike utførelser og er en rask og pålitelig skumblaster som kan skyte opptil 27 meter langt. Elite Hyper-fire kan dessuten avfyre hele 5 piler i sekundet! En del NERF våpen har batteridrevet magasin, som gjør at du får overtaket på enhver motstander. Med en Nerf gun i hånden kan du vinne alle skumkriger!

Super Soaker vannpistol

Sommer og vannkrig går hånd i hånd, vil du ha den ultimate vannpistolen så er NERF Super Soaker noe for deg. Med en kontinuerlig vannstråle kommer du garantert til å bløte ned alle motstandere som sikter på deg.

Elite Stratobow armbrøst

Er du ute etter noe som rommer mange piler så åer NERF Elite Stratobow armbrøst noe for deg! Med sin høye kapasitet på 15 piler kommer ingen til å unngå ditt sikte. Hvis du ikke nøyer deg med 15 kan du alltid kjøpe ekstra skudd slik at du ikke trenger å bekymre deg for et tomt magasin.

Kjøp din NERF Gun i dag

Du får rask og sikker levering med CDON.COM. Kjøp din NERF gun hos oss i dag og begi deg ut i kampen med vann- eller skumskudd som ingen kan stå imot. Du handler alltid trygt og sikkert på Nordens største varehus og hvis du har noen flere spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.