Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

NERF Super Soaker Fortnite RL

Til kassen

Se også

NERF Super Soaker Fortnite RL

(0)
Skriv en anmeldelse
349 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    7-14 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partykungen
Denne Super Soaker med Fortnite-inspirert motiv blir døden for alle dine motstandere i sommer! Våpenet ser ut som en bazooka og kan avfyre opptil 257 ml vann fra én og samme tank!

NERF Super Soaker Fortnite RL leveres stykkevis og ser ut akkurat som våpenet i spillet Fortnite. Denne Super Soaker fungerer som en vannpistol og rommer 275 ml i én og samme tank. Våpenet er laget av plast og er et must for alle vannkrigere i sommer!

  • Materiale: Plast
  • Vanntank: 275 ml/omgang
  • Antall: Stykkevis
  • Design hentet fra spillet Fortnite

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.