Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Magical Mane Rarity, My Little Pony

Magical Mane Rarity, My Little Pony
Magical Mane Rarity, My Little Pony
Magical Mane Rarity, My Little Pony
Magical Mane Rarity, My Little Pony
399 kr
  • Forventet leveringstid:
    Fra 6 arbeidsdag
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Avslør det magiske med Rarity! Denne Magical Mane Rarity-figuren er en hvit ponnileke med hår som vokser og endrer farge. Børst manen og halen hennes med børsten som følger med og se hvordan håret vokser. Fyll deretter sprayflasken med isvann og spray håret slik at de hvite hårlokkene blir blå (bare bruk rent vann fra springen). Rarity-figurens ekstra lange, rotfestede hår er mykt og passer utmerket til å børste og stelle. Med figuren får du også 10 hårtilbehør. Forpakningen er formet som en trylledrikkflaske. Leken Magical Mane Rarity har en ny størrelse på hele 16,5 cm en ny, herlig variant av originalfiguren fra My Little Pony-verdenen. En perfekt gave til barn fra 3 år. My Little Pony og alle tilknyttede navn er varemerker som tilhører Hasbro.

Vis flere anmeldelser (18)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .