Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

L.O.L. Surprise OMG Collector 2020 Remix

(0)
Skriv en anmeldelse
-20%
602 kr
Anbefalt pris: 756 kr
  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

L.O.L. introduserer den villeste glitterdukken av dem alle, nemlig L.O.L. Surprise OMG 2020 Collector Edition! Den eksklusive motedukken er søsteren til favorittdukkene dine. Hun glitrer fra topp til tå og har det villeste antrekket og den vakreste frisyren du kan tenke deg. Dukken er perfekt for fans og samlere! Passer for barn fra fire år.

Inneholder L.O.L. Surprise OMG-dukke og dukkestativ.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.