Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

L.O.L. Surprise Complete Collection Series 1 Merbaby

(0)
Skriv en anmeldelse
L.O.L. Surprise Complete Collection Series 1 Merbaby
L.O.L. Surprise Complete Collection Series 1 Merbaby
1706 kr
  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    5-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Den originale L.O.L. Surprise Series 1 er tilbake i en begrenset periode! Pakk ut hele tolv L.O.L. Surprise-dukker! Hvis du gikk glipp av å samle på favoritter fra Series 1, har du sjansen nå! Pakk ut ni lag med overraskelser i hver kule, inkludert en L.O.L. Surprise-dukke med vannoverraskelse. Mat eller bad dukken din for å oppdage vannoverraskelsen. Fra fire år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.