Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Kosedyr Mario

Til kassen

Se også

Kosedyr Mario

(0)
Skriv en anmeldelse
-20%
199 kr
Anbefalt pris: 249 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partykungen
Har du også alltid elsket å spille Super Mario? Da passer dette kosedyret perfekt for deg! Her får du Mario, komplett med den store barten, den blå dressen og en rød kaps, som et mykt kosedyr som sprer skikkelig retrostemning! Det er alltid greit å ha med seg Mario når man er ute og går, for man vet aldri når man må redde prinsesse Peach fra skurken Bowser.

Kosedyr Mario er et kosedyr i plysj som ser ut som Mario fra Nintendo-spillet Super Mario. Mario har blå snekkerbukse og en rød kaps. Kosedyret er 25 cm stort.

Selges enkeltvis.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.