Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hozelock Trykksprøyte Pure 7 L 4550P0000

Fri frakt
Hozelock Trykksprøyte Pure 7 L 4550P0000
Hozelock Trykksprøyte Pure 7 L 4550P0000
Hozelock Trykksprøyte Pure 7 L 4550P0000
Hozelock Trykksprøyte Pure 7 L 4550P0000
Hozelock Trykksprøyte Pure 7 L 4550P0000
Hozelock Trykksprøyte Pure 7 L 4550P0000
Hozelock Trykksprøyte Pure 7 L 4550P0000
99999 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Naturressurser blir stadig mer brukt som et alternativ til kjemikalier. Spekteret til trykksprøyten Pure fra Hozelock har blitt spesielt utviklet for bruk med hjemmelagde midler som løsninger av bakepulver, brus, såpe, planteekstrakter, eteriske oljer eller eddik. Disse ressursene inneholder normalt et høyt nivå av syre, som vanligvis skader pakninger, slange og andre komponenter i vanlige trykksprøyter. Pure- serien fra Hozelock er helt motstandsdyktig mot syrer i disse produktene. Denne 7-liters trykksprøyten er utstyrt med 2 spesielle dyser til bruk med naturressurser og en svært motstandsdyktig glassfiberlanse (40 cm), en gjennomsiktig, gradert flaske og et ergonomisk håndtak med lås for kontinuerlig sprøyting. Et separat filter for ekstrakter og infusjoner er også inkludert. Innholdsnivået er lett synlig gjennom den gjennomsiktige og graderte flasken og muliggjør nøyaktig blanding og dosering.
 • Farge: hvit, svart og grønt
 • Materiale: polypropylen
 • Dimensjoner: 20 x 52 cm (Diam. X H)
 • Effektiv kapasitet: 5 L
 • Total kapasitet: 7 L
 • En 7 L trykksprøyte som er spesielt utviklet for bruk med naturlige produkter og hjemmelagde midler som brenneslegjødsel, hvit eddik, natron, såpe, etc.
 • Utstyrt med et filter for flytende gjødsel/ infusjoner
 • En 40 cm lang glassfiberlanse og svært motstandsdyktige koblinger, motstandsdyktig mot korrosive produkter som eddik
 • Gjennomsiktig og gradert flaske for nøyaktig dosering

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .