Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Hot Wheels Ultimate Garage

Til kassen

Se også

Hot Wheels Ultimate Garage

(6)
Skriv en anmeldelse
Hot Wheels Ultimate Garage
Hot Wheels Ultimate Garage
1484 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Ultimate Garage fra Hot Wheels har parkering for mer enn 90 biler, en enorm loop med to filer og et overraskende haiangrep. Send to biler opp i den raske heisen ved bare å trykke på en knapp, sus nedover banen, fly opp i luften og klar landingen i et episk tunnelhopp.

Inneholder Hot Wheels Ultimate Garage og to Hot Wheels-biler.

Fra fem år.

4.7

Basert på 6 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (1)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.