Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

HGA Classic Monopoly, Hasbro Games (NO)

Til kassen

Se også

HGA Classic Monopoly, Hasbro Games (NO)

(0)
Skriv en anmeldelse
HGA Classic Monopoly, Hasbro Games (NO)
HGA Classic Monopoly, Hasbro Games (NO)
HGA Classic Monopoly, Hasbro Games (NO)
369 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Spillet der du gjør raske eiendomstransaksjoner. Monopol er et klassisk spill som mamma og pappa kjenner godt igjen. Dra rundt i byen og let etter de mest ettertraktede eiendommene legg beslag på de beste tomtene, stasjonene og offentlige selskapene. Deretter er det bare å investere i hus og hotell og håve inn leie når vennene dine kommer på besøk. Gjør forretninger med andre spillere og let etter funn på auksjoner. Det finnes mange måter å bli rik på. Vær smart det er bare plass til én på toppen. For alle de andre er det bare ett alternativ konkurs! Hvis du vil gjøre virkelig raske forretninger, kan du bruke hurtigterningen for en mer intens monopolopplevelse. Nå med nye spillebrikker! Spillet er på norsk. Antall spillere: 2-6. Fra 8 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>