Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Fortnite SP-L Elite Dart Blaster, Nerf

Til kassen

Se også

Fortnite SP-L Elite Dart Blaster, Nerf

(0)
Skriv en anmeldelse
-15%
Fortnite SP-L Elite Dart Blaster, Nerf
Fortnite SP-L Elite Dart Blaster, Nerf
Fortnite SP-L Elite Dart Blaster, Nerf
Fortnite SP-L Elite Dart Blaster, Nerf
288 kr
Anbefalt pris: 339 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Nerf Fortnite SP-L-blasteren er inspirert av den blasteren som brukes i Fortnite og har samme farger og utseende som i det populære dataspillet! Spill Fortnite på ekte med denne Nerf Elite-blasteren, som har et avtagbart løp slik at den kan tilpasses forskjellige leker. Sett på løpet for å sikte mot mål på avstand og ta den av når du behøver en mere kompakt blaster for lek på mindre områder eller når du vil forflytte deg raskt og være mobil. Nerf Fortnite SP-L-blasteren har et innebygd magasin med plass til 3 piler, noe som betyr at du kan avfyre 3 piler på rad før den må lades om. Sett i 3 piler, avsikre og trykk på avtrekkeren. Blasteren leveres med 6 offisielle Nerf-piler som er utformet for å nå langt og er testet og godkjent med hensyn til både kvalitet og funksjon. De er laget av skum og har fleksible, hule tupper. Opplev Fortnite-action både ute og inne med denne Nerf Elite Fortnite-blasteren som avfyrer piler! Hånddrevet batterier er ikke nødvendig. Fra 8 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.