Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Flamingo Party Island 358 x 315 x 163 cm

Til kassen

Se også

Flamingo Party Island 358 x 315 x 163 cm

(0)
Skriv en anmeldelse
Flamingo Party Island 358 x 315 x 163 cm
Flamingo Party Island 358 x 315 x 163 cm
2499 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Samle alle vennene dine nå er det fest på Flamingo Island! Øya fra Intex er det perfekte stedet å være på en varm sommerdag! Den har fire innebygde koppholdere, slik at dere har forfriskninger for hånden. Hvem vil du ha med på gjestelisten? Den oppblåsbare flamingoøya måler 358 x 315 x 163 cm. Inkluderer en reparasjonslapp.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.