Fisher-Price® Little People® Caring for Animals Farm - SW

Fisher-Price® Little People® Caring for Animals Farm - SW
Tips en venn
529 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Bonden Jed jobber hardt for å stelle alle dyra sine på Little People® Caring for Animals Farm, og han vil gjerne ha litt hjelp av små bondespirer. Småbarn kan lære hvordan de tar seg av alle dyrevennene, fra å mate hønene til å legge teppe over hesten og de kan utforske alle de spennende aktivitetene på denne gården. Start moroa ved å trykke på knappen – da spretter dørene opp, og hør morsomme sanger og fraser. Eller åpne høyloftet for å slippe ting ned og aktivere flere lyder og fraser! Små bønder kan også trykke på en knapp for å "ruge ut" kyllinger, vri på siloen for å rotere maisavlingen (pop pop pop!), og mye mer! Ding ding ding – ring med gårdsklokka for å fortelle alle dyra at det er fôringstid, og gi mais til hønene! Dette Little People®-lekesettet spekket med aktiviteter er mer enn bare en gård, det er også hjemmet til barnets nye venner. Når utviklingen går som en lek. Sanseinntrykk: Bondegården byr på massevis av sansestimulerende moro for de små – fra sterke farger, sanger og lyder til et stort utvalg av materialer å utforske! Nysgjerrighet og undring: Etter som småbarna oppdager alle måtene å leke med gården på, som å trykke på knappen for å høre morsomme lyder og se dørene sprette opp, ser de hvordan egne handlinger kan få morsomme ting til å skje – en fin introduksjon til årsak og virkning! Følelser og selvutfoldelse: Når barna later som de mater og steller dyra, begynner de å lære hvordan det er å ta seg av noen andre.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 182 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 114 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 75 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »