Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

FIFISH V6s 200m - Undervannsdrone/ROV i Koffert

1 / 1

FIFISH V6s 200m - Undervannsdrone/ROV i Koffert

40031 kr
Her leveres FIFISH V6s med 200meter kabel og i industrikoffert. FIFISH V6s skiller seg fra V6 ved at den har elektronisk gripearm som du kan kontrollere ved hjelp av fjernkontrollen.FIFISH V6s er en avansert undervannsdrone fra QYSEA som kan bevege s
  • Kraftig gripearm
  • Kan styres med VR-briller
  • 4K Video, Bilder i 12 MP
  • Kan rotere 360 grader i alle 3 akser
  • Dykker ned til 100 meter
Les mer
Her leveres FIFISH V6s med 200meter kabel og i industrikoffert. FIFISH V6s skiller seg fra V6 ved at den har elektronisk gripearm som du kan kontrollere ved hjelp av fjernkontrollen.FIFISH V6s er en avansert undervannsdrone fra QYSEA som kan bevege seg i alle retninger mens den filmer i 4K eller tar bilder i 12 Megapixler. Dette er et perfekt verktøy for inspeksjon under havoverflaten. Dronen har så å si ingen begrensninger hva gjelder bevegelse. Den kan blant annet bevege seg sidelengs, står rett opp eller rett ned mens man beveger den i ønsket retning. Den kan rotere 360 grader i alle de 3 aksene og bruker sine 6 motorer for å hele tiden stabiliserer seg og holde seg i ønsket dybde. 100 meter kabel på trommel følger med.

Videre er den utstyrt med to justerbare 2000-lumen lys, og en 1 / 2,3 tommers CMOS-sensor med et ultrabredt synsfelt. FIFISH V6 leverer vidstrakte, livlige bilder helt ned til 100 meter. Monter din smarttelefon, eller nettbrett fjernkontrollen, koble på 200 meter kabelen, og kjør undervannsdronen opptil 3 knop i opptil 4 timer på en opplading. Ved kjøp av HDMI-boks i tillegg, har du mulighet for å få videosignalene ut fra radio og over på en annen skjerm.

Pakken inneholder:
* FIFISH V6s undervannsdrone
* Koffert
* Gripearm
* 200 meter kabel på trommel
* Radio/fjernkontroll
* Lader til drone
* Lader til radio
* VR-briller for smarttelefon

FIFISH V6

Dronen har mulighet for VR-styring. Plasser telefonen din i de medfølgende brillene, og se deg rundt!FIFISH V6 VR

Dronen styres med de 2 stikkene og knapper, og har forskjellige modus etter hvordan du ønsker at den skal oppføres seg. Fjernkontrollern har også plass til minnekort (opptil 32GB) hvor du kan overføre bilder og vidoer til. Dronen har eget internminne som lagrer video og bilder som kan lastes ned til telefonen over wifi.

Kjappe fakta

  • Kraftig gripearm
  • Kan styres med VR-briller
  • 4K Video, Bilder i 12 MP
  • Kan rotere 360 grader i alle 3 akser
  • Dykker ned til 100 meter
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse