Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Familien Skogkatt, Sylvanian Families

Til kassen

Se også

Familien Skogkatt, Sylvanian Families

(0)
Skriv en anmeldelse
Familien Skogkatt, Sylvanian Families
Familien Skogkatt, Sylvanian Families
Familien Skogkatt, Sylvanian Families
299 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-7 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Joakim er sporty og er spesielt glad i vannsport. Når han har tid til det, tar han familien med til sommerhuset deres ved stranda. Om sommeren lærer han grupper med barn fra Sylvanian Village forskjellige typer vannsport på Havbrisodden. Monica er veldig glad i frukt til og med favorittklærne hennes har fruktmønster! Hun plukker av og til frukt og lager deilige måltider og desserter med den nyplukkede frukten. Hennes hjemmelagde fruktiskrem er barnas favoritt. Monica driver iskrembutikken på Havbrisodden. Hennes fløteaktige, søte iskrem og forfriskende sorbéer laget av fersk frukt fra Havbrisodden er fantastiske. Hun er flink til å lage nydelig is i kjeks med fem kuler. Jakob er veldig modig og vil bli en oppdagelsesreisende når han blir stor. Han liker å leke oppdagelsesreisende på Eventyrøya med vennene sine. Noen ganger gjør han foreldrene sine bekymret når han klatrer i høye trær og går inn i mørke grotter. Selma er en aktiv jente som elsker å sykle på sykkelen sin mens hun nyter den vakre utsikten på Havbrisodden. Når hun er på Havbrisodden, brevveksler hun med sin gode venn Ella Sjokoladekanin. Hun og Ella har pene rosa brosjer av skjell som matcher hverandre. Selmas vennskapsbrosje betyr veldig mye for henne.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>