Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Elektrisk Domino Brick Train Toy for barn
Elektrisk Domino Brick Train Toy for barn
Elektrisk Domino Brick Train Toy for barn
Elektrisk Domino Brick Train Toy for barn
Elektrisk Domino Brick Train Toy for barn
Elektrisk Domino Brick Train Toy for barn

1 / 6

Elektrisk Domino Brick Train Toy for barn

582,50 kr
OPPLYSENDE MORO : Den splitter nye konstruksjonsbilstilen kan la dominoanleggskjøretøyet frigjøre en lang formasjon av blokker. Legg til et ekstra sett med veibyggingsrekvisitter for å gjøre barnets leketid mer oppslukende. OPPORDRER TIL UTVIKLI
Les mer

OPPLYSENDE MORO: Den splitter nye konstruksjonsbilstilen kan la dominoanleggskjøretøyet frigjøre en lang formasjon av blokker. Legg til et ekstra sett med veibyggingsrekvisitter for å gjøre barnets leketid mer oppslukende.
OPPORDRER TIL UTVIKLING AV STAMMEN: Dominoene våre er designet for å engasjere barn i deres tidlige STEM-utvikling, og oppmuntrer barnas evner til romlig tenkning, fargegjenkjenning og vil få de små ingeniørene til å komme tilbake for mer moro.
Automatisk leggingsfunksjon – Domino vil automatisk kaste kortene under kjøreprosessen etter at plasseringen er fullført, og skyve kortet og dominobrikkene vil dukke opp og ha en kjedelignende effekt som ruller som et løp.
SIKKERT Å LEKE MED: Disse dominodelene av plastblokker er ferdig med giftfrie malinger som er trygge og ikke falmer. Dominoene er laget av høykvalitets plast, glatte kanter for å sikre barnas sikkerhet under lek.
PERFEKT GAVE TIL GUTTER OG JENTER: Dette er en morsom leke, spesielt hvis du og barna/barnebarna dine er domino-racing-fans, kan også brukes som julegaver, Halloween-gaver, barnebursdagsoverraskelser og stikksag gåter, noe som gir barna en hyggelig underholdningstid
Produktspesifikasjon:


  • Farge:  Multi

  • Materiale: Plast

  • Størrelse: 27 * 9  * 15 cm

  • Vekt: 600 gram

  • Funksjoner: Barneleke
Produktet inkluderer

  • 1 lokomotiv

  • 60 dominobrikker

  • 1 magasin

  • 1 vende ornament

I tilfelle feil, manglende deler eller andre henvendelser, vennligst kontakt oss innen 14 kalenderdager. Vi vil ikke kunne håndtere returer eller refusjoner etter det.


Kundetilfredshet er vårt hovedfokus, og vi vil gjøre vårt beste for å gi deg 100 % respons i tilfelle produktfeil, sen levering og ikke oppfyller forventningene. Vi sender eller refunderer produktet på nytt hvis vi fant ut at saken din er gyldig ved å gi oss en video av produktet som tydelig viser defekten eller ikke samsvarer i henhold til beskrivelsen.

Identifikasjon

EAN 2000000091181
Produsentens artikkelnummer FT21-CH199
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser