Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Elbil Mercedes GLS 4MATIC 12V
Elbil Mercedes GLS 4MATIC 12V
Elbil Mercedes GLS 4MATIC 12V
Elbil Mercedes GLS 4MATIC 12V
Elbil Mercedes GLS 4MATIC 12V
Elbil Mercedes GLS 4MATIC 12V
Elbil Mercedes GLS 4MATIC 12V
Elbil Mercedes GLS 4MATIC 12V

1 / 8

Elbil Mercedes GLS 4MATIC 12V

4 995 kr
OBS: Firehjulsdreven! Vår Elbil MERCEDES GLS: Dekk i solid EVA-gummi Ekte firehjulsdrift! 12V 14Ah batteri (ofte dobbel kapasitet) Luksus sete i kunstskinn Digital 2.4G fjernkontroll Komfortabel drift og myk start Mange andre selskaper som tilb
Les mer

OBS: Firehjulsdreven!

Vår Elbil MERCEDES GLS:
Dekk i solid EVA-gummi
Ekte firehjulsdrift!
12V 14Ah batteri (ofte dobbel kapasitet)
Luksus sete i kunstskinn
Digital 2.4G fjernkontroll
Komfortabel drift og myk start


Mange andre selskaper som tilbyr MERCEDES GLS:
Dekk i hard plast
Drives med ett eller to hjul
6V eller 12V 7Ah batteri
Sete i hard plast
Analog eller ingen fjernkontroll
Full gass når gasspedalen tråkkes på


Elbil Mercedes GLS leveres med mange ulike funksjoner for å påminne en om en ekte bil. Modellen er en skala replica av den «ekte» modellen som du finner hos bilforhandleren. En bilstereo med flere før-innspilte låter, samt mulighet til å koble til MP3 spillere, USB-enhet, eller SD-kort for å spille din egen favorittmusikk. Belysning finnes i lyskasterne noe som gir full effekt på turer når det er mørkt ute. Bilen er utstyrt med fire el-motorer som gjør at alle hjul driver. Dette er en stor fordel da bilen får mer kraft og bedre fremkommelighet. Bilen har tre hastigheter fremover, og et revers.

Framover kan man kjøre 6 km/t. En lading gir opp til 45 - 90 min «leketid» (Avhengig av bruk) og batteriet lades fult på ca: 8 - 10 timer med medfølgende lader. Elbilen er lett å kjøre for barnet, gasse med gasspedal, og står nøytralt med å slippe gasspedal. Til denne modellen inngår til og med en fjernkontroll slik at du som forelder kan styre den som du ønsker. Det er med denne du stiller inn hvilken hastighet bilen skal ha. De lavere hastighetene er bra for yngre barn eller trange miljøer. Med fjernkontrollen kan du som forelder når som helst ta over kontrollen om det behøves.

- Plass for opp til to barn (ca. 6 år)
- Fire motorer, 35W/stk
- Toppfart ca: 6 km/t
- 12V 14 Ah (2 stk 12V 7Ah) ladebart batteri
- Dekk i EVA-gummi
- Seperate støtdempere for hjul
- Med fjernstyring 2,4G
- Myk start/stopp
- Tre hastigheter fremover samt revers
- Makslast 35 kg
- Innebyget stereo med MP3-inngang, USB, og SD uttak
- LED-belysning i lyskasterne
- Dører som åpner
- Voltmåler på kontrollpanel
- Mål (LxBxH) 136*88*63 cm
- Mål emballasje 138*77*41 cm
- Seter i luksus kunstlær

GENERELL INFORMASJON:
På ruller.no finner du ett av Norges bredeste utvalg av elbiler for barn. Når det gjelder elektriske biler for barn, er det flere tekniske funksjoner som gjør det mulig at to tilsynelatende like forskjellige produkter varierer mye. Nedenfor finner du et utvalg av viktige funksjoner som er viktig å vurdere når du velger en modell:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeter forskjell på alle kanter og sider gjør stor forskjell for denne typen leker. En stor elektrisk bil kan noen ganger være så romslig at den kan romme to barn. I tillegg får større biler bedre tilgjengelighet over ujevnheter. Vær imidlertid oppmerksom på at de større elbilene ikke blir så enkle å lagre. Alle elektriske biler må parkeres i nærheten av en stikkontakt i et tørt miljø for lading, og de større elbilene kan være ujevn i noen tilfeller for å komme inn i huset hvis det ikke finnes en annen plass som er egnet for lading.

ULIKE MOTORER:
Elektriske biler til barn er vanligvis utstyrt med en, to eller fire elektriske motorer. Med en motor (vanligvis på elektriske biler drevet av et 6 Volt batteri), kjører bare ett av bakhjulene. Med to motorer (vanligvis biler med 12 Volts batterispenning) kjører begge bakhjulene, og med fire motorer har den elektriske bilen firehjulsdrift. Jo flere motorer en elektrisk bil er utstyrt med, jo mer kraft og tilgjengelighet får bilen. Det er også forskjellige Watt-krefter på motorene, som også påvirker ytelsen.

BATTERISTØRRELSE:
De enkleste / minste variantene av elektriske biler har et 6 Volt batteri mens dyrere biler har 12 Volts batterispenning. Den høyere spenningen gir muligheten til å kjøre to motorer i stedet for en, noe som gir mer strøm til bilen. En viktig detalj med batterier er de ulike typene som er tilgjengelige, som kalles Ah (Amperetimes). Det er kapasiteten som bestemmer hvor mye driftstid du får per ladning. Selv om det ikke høres ut som det er en stor forskjell mellom 7Ah og 10Ah, er det faktisk 43% mer kapasitet i det større!

DEKK I EVA-GUMMI:
Det finnes to forskjellige typer dekk på dette typen produktet, hvor ett materiale er hul hard plast med en gummistropp i midten, og den andre er solid dekk i EVA-gummi. Sistnevnte gir roligere drift og betydelig lengre levetid.

FJERNSTYRING 2,4G ELLER 27 MHZ:
Mange elektriske biler til barn leveres med en medfølgende fjernkontroll, slik at du kan kontrollere som foreldre om nødvendig. Det er imidlertid to forskjellige varianter av fjernkontroll basert på forskjellige teknikker, og avviker delvis. Den enklere form for fjernkontroll er analog 27MHz (eller 40Mhz). Noen ganger kan du ha opplevd at en fjernkontroll for en R / C leketøy også kan kontrollere andre leker? Da er de analoge fjernkontrollene de samme. Den nyere teknologien er kalt 2.4G og er digital. Med denne teknikken er risikoen minimal for at fjernkontrollen skal forstyrres av annet radioutstyr.

MYK START:
Dette er noen som kommer med på kjøpet hvis du får en elektrisk bil med 2.4G-teknologi. Myk start betyr at motorene akselererer gradvis når du eller barnet gasser, og gir dermed en behagelig, jevn drift. Elektriske biler for barn som ikke har denne funksjonen har en gass som fungerer som en bryter; enten full gass eller ingen gass, som kan oppfattes rykkvis for barnet.

SETER I KUNSTLÆR:
Visse elbiler et utstyrt med seter i kunstlær, noe som gir en mykere følelse samt bedre komfort for føreren.

LAKKERT KAROSSERI:
Elbiler for barn har karosseri i plast. Visse modeller har riktig lakkering på plasten, noe som gir mye høyere finish og et utseende som minner en om en ekte bil!
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser