Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Caterpillar Fjernstyrt lekebil Haulin' Harry 80461
Caterpillar Fjernstyrt lekebil Haulin' Harry 80461
Caterpillar Fjernstyrt lekebil Haulin' Harry 80461

1 / 3

Caterpillar Fjernstyrt lekebil Haulin' Harry 80461

449 kr
Barna dine vil ha det veldig gøy med denne fjernstyrte lekebilen Haulin 'Harry, med en-knapps fjernkontroll og et unikt og innovativt design! Arbeid på byggeplassen gjøres enklere med denne Caterpillar-lekebilen. Den er enkel å styre takket være den
Les mer
Barna dine vil ha det veldig gøy med denne fjernstyrte lekebilen Haulin 'Harry, med en-knapps fjernkontroll og et unikt og innovativt design! Arbeid på byggeplassen gjøres enklere med denne Caterpillar-lekebilen. Den er enkel å styre takket være den medfølgende en-knapps fjernkontrollen, eller ved bruk av knappen som er montert på selve bilen. Lekebilen kjører fremover når du trykker på knappen og snur når du slipper opp knappen. Når fjernkontrollen ikke lenger kan nå lekebilen, vil den spinne. Du trenger 3 x AA-batterier til bilen, i tillegg til 2 x AA-batterier til fjernkontrollen, disse er ikke inkludert i leveransen. Egner seg for barn på 2 år eller eldre.
  • Materiale: plast
  • Vekt: 0.42 kg
  • Batterier: 3 x AA-batterier for bilen og 2 x AA-batterier for fjernkontrollen (ikke inkludert)
  • Passer for barn på 2 år og eldre
  • SKU:406243
  • EAN:0011543804611
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .