Brettspill

På CDON finner du et bredt utvalg av underholdende puslespill og brettspill for barn i alle aldre. Uansett om du leter etter et klassisk brettspill som Monopol eller om du trenger noe mer utfordrende som et 3D-puslespill så har vi noe for deg. Ta en titt på vårt sortiment av selskapsspill og puslespill, vi hjelper deg med å finne det du vil ha! » Les mer

Selskapsspill, brettspill og kortspill

Hvis du leter etter underholdning for hele familien så er det selskapsspill og brettspill du leter etter. Med vårt brede sortiment kan du finne alt fra klassiske Alfapet og Monopol til nytenkende selskapsspill som gir underholdning for hele familien. Selskapsspill brukes tradisjonelt innendørs og er en perfekt måte å la tiden gå samtidig som man har det gøy.

Kortspill

Kortspill er en tidløs klassiker som passer til de fleste anledninger. I vårt sortiment finner du alt fra klassiske kort- og quizspill til nyere og litt mer spennende kortspill for de litt eldre.

Puslespill

For deg som leter etter en utfordring har vi på CDON et bredt sortiment av både tradisjonelle puslespill og 3D puslespill. Her finner du alt fra enkle barnepuslespill til vanskelige 1000-biters puslespill. Leter du etter flere utfordringer har vi nytenkende 3D-puslespill som virkelig tvinger deg til å tenke. Puslespill passer best for deg som nyter av alenetid under årets kaldere dager, men passer også til familietid eller sammen med venner.

Sportspill

På CDON har vi også selskapsspill som passer bra til sportsentusiastene i familien. Vi har alt fra litt lettere barnespill med motiv fra kjente varemerker, til klassiske sportspill som hockeybord og darttavler. I vårt sortiment av sportsspill finner du ikke bare produkter til utendørsbruk under sommeren.

Spill på reisen

Uansett om du reiser med hele familien, venner eller helt alene er selskapsspill- og kortspill den perfekte reisekamerat. Under selve reisen kan det være fint med noe som får tiden til å gå litt fortere. Test dine kunnskaper med et gøyalt quizspill som både får plass i bilen og på flyturen.