Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Brannbil Playmobil Action (9466)

Til kassen

Se også

Brannbil Playmobil Action (9466)

(0)
Skriv en anmeldelse
Brannbil Playmobil Action (9466)
Brannbil Playmobil Action (9466)
Brannbil Playmobil Action (9466)
481 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Siden brannvesenet har mange forskjellige typer oppdrag, bruker de mange forskjellige typer kjøretøy. Heldigvis har de utvidet garasjen med en ny, pålitelig brannjeep. En lastebil har kjørt i grøfta. Men føreren av brannjeepen har allerede oppdaget den og drar ut vinsjen. På et øyeblikk er lastebilen tilbake på veien. Dette er ikke noe problem for brannvesenet. Brannjeepen er utstyrt med kule lys- og lydeffekter.

Med kabelvinsj, skumkanon for brannslukking og lys og lyd (krever 3 x 1,5 V mikrobatterier, ikke inkludert).

Mål: 26 x 12 x 17 cm.

Fra fire år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.