Beckasin Putetrekk 400 tc Prima Bomullssateng med Gullbroderi

Beckasin Putetrekk 400 tc Prima Bomullssateng med Gullbroderi
Tips en venn

-54%

169 kr
Anb. pris 375 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  5-8 arbeidsdager

Selges av IREKO Eksjö AB

Mer fra IREKO Eksjö AB IREKO Eksjö AB er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant IREKO Eksjö AB, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.

Aurum luksuriøst og stilrent putetrekk 2-pakning 50 x 60 cm eller 1-pakning 50 x 90 cm med kanter i 400 tc hvit Bomullssateng av fineste hotellkvalitet. Dobbel brodert kant i gull dekorerer putens kanter. Sateng i 100% bomull med en trådtetthet på 400 tc gir en silkematt og følsom overflate som gir en sval og deilig følelse på huden. 

2-stk Putetrekk 50 x 60 cm med gullbroderi. Finnes også som 1-stk king size 50 x 90 cm.

Nå kan du nyte stiv hvit bomullssateng av 5-stjerners hotellkvalitet hjemme i din egen seng 365 netter i året.

Oeko-Tex® sertifisert tekstil og oppfyller derfor høye humanøkologiske krav, som innebærer at de ikke inneholder kjemikalier som er helseskadelige. Bruk trekket gjerne sammen med annet sengesett fra Beckasin i satengvevd bomull for en fullverdig opplevelse av sengesett produktene. Søk på "Beckasin" for å finne flere av våre produkter.

Sengesett av premium kvalitet av merket Beckasin er laget av den aller beste – mest finspunnede og langfibrete bomullen. Produktene omfattes av Beckasins 14 dagers ”sov-godt-garanti” som innebærer at du får pengene tilbake om du mot formodning ikke skulle være fornøyd og sove godt i ditt nye sengesett.

At bomull er vår tids mest populære tekstil betyr at den også har et bredt bruksområde; Det er mykt, allsidig, robust (ved høy kvalitet) og forholdsvis rimelig. Bomullens kvalitet avgjøres først og fremst av fibrenes lengde, det vil si lengden av de individuelle fibrene som tøyet består av. Tekstil satt sammen av lange bomullsfibre er som regel av høyere kvalitet en tekstiler laget av korte fibre.

Holdbarhet: Lengre fibre kan spinnes til finere tråder. Fine tråder gir dermed tettere vev, noe som resulterer i et sterkt og holdbart tekstil.

Mykhet: En annen fordel med lange fibre er at de samlet blir en mye mykere tråd. Korte fibre er vanskeligere å spinne til tråd uten at fibrene stikker ut i alle vinkler. Lengre bomullsfibre bindes tettere sammen for å hindre at de stikker ut i ulike retninger.

Pusteevne: En av grunnene til hvorfor visse tekstiler ”puster” verre enn andre er at de inneholder små luftlommer mellom de enkelte trådene som skaper varmeisolering. Bomull laget av lange, fint spunnede fibre kan veves mye tettere. Det eliminerer luftlommer og man kan derfor unngå den ubekvemme, svette følelsen vi assosierer med dårlig pusteevne.

Satengvevd bomull er kjent for sin overlegne styrke, holdbarhet og utsøkte komfort. Den komplekse vevningteknikken som gir bomullssatengets spesielle egenskaper (vevebindingen til sateng går ut på at trådene går over fire tråder, under en, over fire og så videre) gjør at en tråd eksponeres mot tekstilets ytre uten å bli forstyrret av møtende tråder, det gir sateng sin følsomme, glatte og myke overflate med en overlegen glans. Kvaliteten på bomullsråvaren varierer derimot mellom ulike dyrkeområder, derfor har Beckasin en tydelig kvalitetspolitikk som garanterer at kun den beste bomullen blir brukt i produksjonen av vår soveromstekstil som putetrekk, dynetrekk og sengelaken i 100% Bomullssateng som følger og oppnår Beckasins strenge regler som bl.a. inneholder sosialt ansvar, vannbehandling, klimaansvar og håndtering av produktet.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåke

Overvåk størrelse

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 122 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 84 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 62 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »