Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Barnehageslottet, Sylvanian Families

Til kassen

Se også

Barnehageslottet, Sylvanian Families

(0)
Skriv en anmeldelse
Barnehageslottet, Sylvanian Families
Barnehageslottet, Sylvanian Families
Barnehageslottet, Sylvanian Families
Barnehageslottet, Sylvanian Families
449 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Alle små Sylvanian-barn trives på Sylvanian-familiens barnehageslott. Her kan barna ha det gøy og leke hele dagen. De kan huske, skli i sklien og bruke dumphusken. Dumphusken kan gjøres om til et lite bord med to krakker der de små kan lese i bøkene sine. Sklien kan settes fast på utsiden eller settes opp fritt med stativet. Familien Sylvanians barnehageslott har to etasjer der man kan oppleve mye. Her får de små barna også lære å spille piano. Lekehuset kan plasseres på forskjellige steder på plattformen for å skape mer plass for lek inne i eller foran barnehagen. Vimplene, de små tårnene og innsiden har en fin og detaljert design. Lekesettet inkluderer barnehageslottet, en sklie, en huske, et piano, en dumphuske/bord med krakker og annet tilbehør. Mål: B26 x H25 x D20 cm. Fra 3 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>