Barbie® Pizza Chef Doll and Playset

Barbie® Pizza Chef Doll and Playset
Tips en venn
439 kr Midlertidig utsolgt

-17%

Ord. pris 529 kr

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Barbie®-pizzakokkdukken har oppskriften på lek og moro: et pizzakjøkken (lekesett), modelleire i tre farger og tilbehør som gjør det mulig å lage pizza i dukkestørrelse! Unge hobbykokker kan trykke ut deig, legge på "saus" og "ost", og deretter kutte opp og servere – etter at de har fått betalt i kassen, så klart! Et transportbånd sørger for å holde maten og fantasien i bevegelse. Begynn med den beige massen og den tomatfargede massen: bruk pizzapressen til å lage en pizzabunn med saus, på transportbåndet. Skyv beltespaken og pizzaen til den ligger under osteraspen. Tilsett "ost" ved hjelp av den hvite massen: Trykk den først ned i kvernen. Når raspen er låst i riktig posisjon, kan du bruke sveiven til å strø topping på pizzaen. Deretter flytter du spaken igjen og skyver pizzaen inn i ovnen med den flammende bakgrunnen. Når du tror den er ferdig, kan du bruke pizzaspaden til å flytte pizzaen over på brettet, og kutte den opp med pizzahjulet. Server et stykke på en tallerken (det følger med to) eller legg den i pizzaesken for å ta den med. Tre drikkevalg – som alle passer i Barbie®-dukkens hånd – gjør leken enda morsomme. Oppbevar rester i minikjøleskapet under disken; en hylle under transportbeltet gir ekstra oppbevaringsplass. Barbie®-pizzakokkdukken står klar til å by på utsøkt pizza iført en hvit topp med pizzatema, et rosa- og hvitrutet skjørt, et grønt forkle, rosa sko og en rosa hatt. Med så mange morsomme funksjoner og deler kan dette pizzaverkstedet by på timevis med fantasifull lek og moro, for med Barbie® kan du være hva som helst. Kommer med Barbie®-dukke iført pizzakokkantrekk og tilbehør, pizzaverksted med stasjoner og redskaper, modelleire i tre farger og andre deler, som for eksempel kjøkkenutstyr og et kasseapparat. Dukken kan ikke stå uten støtte. Farger og dekor kan variere.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 167 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 106 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 72 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »