Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Baby Born Dukkeklær Trendy Regnbue Sett 43 cm

Til kassen

Se også

Baby Born Dukkeklær Trendy Regnbue Sett 43 cm

(0)
Skriv en anmeldelse
441 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Hvordan er det det er igjen? Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Søster har allerede et sett til neste regnfulle dag. Den gjennomsiktige regnjakka med hette har fargerikt leopardtrykk på. Kaninen Benno på T-skjorta vil så gjerne ha lov til å hoppe i vannpyttene. Søster har på seg glitrende sølvboots, så hun kan hoppe gjennom vannpyttene uten problemer. Bare å se i retningen av de grønne buksene med skinnende prikker på, får sola til å titte fram bak skyene. Klær i høy kvalitet til BABY born-dukken. Settet inneholder: jakke, genser, bukser og boots. Egnet til barn fra 3 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.