Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Avento stor aerobic trinn svart/oransje 41VT

Til kassen

Se også

Avento stor aerobic trinn svart/oransje 41VT

(0)
Skriv en anmeldelse
Avento stor aerobic trinn svart/oransje 41VT
Avento stor aerobic trinn svart/oransje 41VT
Avento stor aerobic trinn svart/oransje 41VT
Avento stor aerobic trinn svart/oransje 41VT
Avento stor aerobic trinn svart/oransje 41VT
681 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Dette 41VT store aerobic trinnet fra Avento vil hjelpe deg å få mest mulig ut av din aerobic trening. Du har nettopp funnet din nye treningsfølgesvenn! Det er aldri for sent, og den er alltid villig til å trene med deg! Dette aerobe trinnet er justerbar i høyden fra 10, 15 til 20 cm, takket være delelig bein deler. Dette tilpasningsdyktige aerobic trinnet er egnet for et bredt spekter av forskjellige øvelser, og har en anti-skli overflate og føtter. Leveransen inkluderer et hefte med ulike øvelser.
 • Materiale: Polypropylen (PP) + Polyetylen (PE)
 • Størrelse: 78 x 29 x 20 cm (L x B x H)
 • Farge: Sort / Oransje
 • Høyde justerbar fra 10, 15 til 20 cm ved hjelp av delelig leg deler
 • Anti-skli overflate og føtter
 • SKU:403550
 • EAN:8716404278106
 • 0.0

  Basert på 0 anmeldelser

  Vis flere anmeldelser (-5)

  Leveransevilkår

  Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

  Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
  Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.