Julekalendere & adventskalendere

Hos CDON finner du julekalendere som barna elsker! Velg mellom alt fra gammeldagse adventskalendere med vakre motiver til adventskalendere som inneholder puslespill, leker eller Lego. Her finner du kalendere med barnas favorittmotiver som gjør nedtellingen til julaften 2019 til en spennende ventetid full av overraskelser. Les mer...

Adventskalendere 2019

Adventskalenderens historie

Adventskalender ble oppfunnet i Tyskland på slutten av 1800-tallet og begynte som en kalender fylt med kaker. På begynnelsen av 1900-tallet startet produksjonen av kalendere i papir med illustrasjoner av jule- og vintermotiv. Senere begynte de å helle sjokolade i små former bak papirluker, som ble dagens sjokoladekalendere. En sjokolade kalender er noe både store og små setter pris på i julen.

Adventskalendere med overraskelser

Adventskalendrene våre inneholder 24 luker med godt godteri eller leker for barna å se frem til. Den ivrige ventetiden til julaften blir garantert morsommere med en liten overraskelse som venter hver dag.

I tillegg til adventskalendere med leker, legoer eller puslespill, kan du også kjøpe adventskalendere på nettet med sminke, sjokolade eller bøker. Vi har en rekke kalendere for både yngre og eldre barn, noe som gjør det lettere å vente til jul.

Leketøykalender med barnas favoritter

Blant våre julekalendere finner du motiv fra populære filmer som Frozen, Cars og StarWars. Velg mellom våre mange forskjellige motiver og kjøp en gavekalender som garantert vil være vellykket!

I våre gavekalendere finner du 24 forskjellige leker med barnefavoritter - inkludert figurer, skoletilbehør og andre kule gaver.

Kjøp din julekalender idag

Du får rask og sikker levering med CDON. Kjøp julekalenderen din hos oss i dag for å sikre at favorittkalenderen din aldri er over. Du handler alltid trygt og sikkert i Nordens største varehus, og hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.