Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

(99) Barbie® Shower Doll & Furniture

Til kassen

Se også

(99) Barbie® Shower Doll & Furniture

(0)
Skriv en anmeldelse
(99) Barbie® Shower Doll & Furniture
(99) Barbie® Shower Doll & Furniture
(99) Barbie® Shower Doll & Furniture
369 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • Från: 3 år

Ta et bad med Barbie®-dukken og den fungerende dusjen! Barbie®-dukkene og møbelsettene gjør et hverdagsrom til noe spesielt – hvert lekesett legger grunnlaget for mye moro med møbler og tilbehør som kan plasseres og flyttes for å skape nye historier. Bruk gjenstandene hver for seg eller til å dekorere Barbie®-dukkehuset (selges separat). Moderne design og kule farger inspirerer stiler, og mindre tilbehør oppmuntrer til historiefortelling med realistiske detaljer. Dusjsettet har en fungerende dusj! Fyll pumpen med vann, og trykk – vannet drypper ned på Barbie®-dukken! Samle på alle de flotte møblene og det flotte tilbehøret (selges hver for seg så langt lageret rekker) for å variere Barbie®-dukkens rom. Barna kan flytte rett inn på disse rommene og gjøre vanlige dager til noe fantastisk, for når barna leker med Barbie®, drømmer de om alt de kan bli! Inkluderer Barbie®-dukke iført moteklær, dusj med fungerende vannpumpe og tre badetilbehør. Dukken kan ikke stå av seg selv. Farger og dekor kan variere.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.