Om bedriften

Om företaget

OM BEDRIFTEN

Velkommen til Nordens største underholdningsbutikk på nettet. Vi tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker, sport, klær og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har vi gjort siden starten i 1999.


UNDERHOLDNING TIL FANTASTISKE PRISER

Vi tilbyr deg alltid prisgunstige nyheter, kampanjer og spesialtilbud. Vi kan tilby fordelaktige priser fordi vi er Nordens største innkjøper og får veldig gode innkjøpspriser. Vi gjør også alt vi kan for å holde kostnadene så lave som mulig, med f.eks. store sentrallagre og uten dyre butikklokaler.


ENORMT UTVALG

På CDON.COM kan du velge blant over en million nedlastinger, hundretusenvis av CD-plater og bøker, flere tusen spill, leketøy, hjemmeelektronikkprodukter, DVD-filmer som kan kjøpes eller leies og hundrevis av bredbåndsfilmer. Sortimentet vårt vokser hele tiden og du finner helt sikker noe du liker.


GOD SERVICE

På CDON.COM vil vi gi deg god service fra det øyeblikket du velger å handle. Det gjør vi gjennom bl.a. forsøke å veilede deg i ditt valg av produkt, og du kan se hva andre som har søkt og/eller kjøpt samme produkt har valgt. Vi gør så godt vi kan for at du skal få rett varer på så kort tid som mulig. Vår kundeservice forsøker også å besvare eventuelle spørsmål så raskt som mulig. På CDON.COM skal du alltid kunne handle trygt og sikkert.


VELKOMMEN SOM KUNDE

Er du fylt 18 år, er du velkommen til å handle hos CDON.COM. Er du yngre må du be en voksen om å registrere seg som kunde.

KONTAKT CDON.COM

Ved CDON ABs kontor i Malmö arbeider nærmere 130 personer innenfor kundeservice, innkjøp, IT og marked.

Ønsker du å kontakte oss i forretningsøyemed, kommer du i kontakt med våre kontaktpersoner på e-postadressene förnamn.efternamn@cdon.com. Kundehenvendelser besvares via vårt kontaktskjema.

Kristoffer Väliharju, adm. direktør
Erik Löfgren, pressekontakt Qliro Group

ADRESSE

CDON AB
Box 385
SE-201 23 Malmö, Sverige

Södergatan 22 (besøksadresse)
SE-211 34 Malmö, Sverige

Organisasjonsnummer
990 532 133

Qliro Group AB
Tel: +46 10 703 20 00
Fax: +46 10 703 21 36

Qliro AB kundeservice
Tel: +46 8 409 00 300


CDON.COM - EN DEL AV QLIRO GROUP

CDON.COM er en del av Qliro Group, en ledende E-handelskonsern i Norden. Siden lanseringen 1999 har gruppen utvidet produktporteføljen sin til at i dag være en ledende E-handelsaktør innen konsumentvarer og livsstilprodukter gjennom CDON.COM, Lekmer, Nelly (Nelly.com, NLYman.com,). I konsernet inngår betalingstjenesten Qliro. Qliro Groups aksjer er noterte på Nasdaq Stockholm Mid-capliste under kortnavnet «QLRO». For mer informasjon om CDON Group, vennligst besøk www.qlirogroup.com. Her finner du også pressekontakt samt karrieremuligheter.

VÅRE VAREMERKER:

CDON.COM, Nelly (Nelly.com, NLYman.com), och Qliro.