Frakttrapp

Frakt og Leveranse

Frakt

CDON har ulike fraktkostnader avhengig av hvilken fraktklasse varen tilhører.

For tiden finnes det fem forskjellige fraktklasser, og hvilken fraktkostnad som gjelder for respektive fraktklasse fremgår av tabellen nedenfor:

Fraktklasse A 39 kr
Fraktklasse B 49 kr
Fraktklasse C 79 kr
Fraktklasse D 199 kr
Fraktklasse E 399 kr
Fraktklasse H 39 kr
Fraktklasse F 799 kr

Utover disse fraktklassene finnes det også varer som selges med gratis frakt. Hvilken frakt som gjelder for hver vare vises på varesiden og i kassen. Hvis du handler produkter fra flere fraktklasser betaler du kun den høyeste fraktavgiften. Selvfølgelig betaler du kun for én fraktavgift uansett hvor mange produkter du bestiller, eller om ordren deles opp i flere ulike forsendelser. Fraktkostnaden blir regnet ut automatisk i ordren din. 

Leveranse

Dersom varen skades eller blir borte under transporten, er Selgeren ansvarlig for dette. Som kunde skal du melde ifra til CDON så fort som mulig dersom du finner en skade. Vi anbefaler derfor at du fjerner den ytre emballasjen og inspiserer varene dine i forbindelse med at disse mottas. Melding om skade eller savnet leveranse må være CDON i hende, uten forsinkelser og innen rimelig tid, hvis du har vært forhindret i å påpeke feil i forbindelse med leveransen.

CDON AB og dens Samarbeidspartneres reserverer seg rett til å debitere deg for pakker som ikke hentes ut eller som ikke tas imot for samtlige kostnader som oppstår i samband med en slik retur, inntil videre 150 kr. CDON AB reserverer seg rett til å debitere 600 kr ved hjemlevering/pall (for eksempel TV-apparater og treningsmaskiner). Disse avgifter debiteres separat via faktura, alternativt kvitteres ved kort- og direktebetaling.

Brev og Pakke

De fleste mindre varer kan sendes med brev og leveres da til postkassen din. Du vil motta henvisning om pakker og brev som Posten ikke kan levere til postkassen, og disse kan hentes ut ved det kontoret det henvises til i utleveringsbilaget. Legg merke til at Selgeren ikke kan påvirke postens vurdering om hvilke brev som kan leveres i postkasse, eller om disse må hentes ut.

Større forsendelser og klumpete forsendelser

Dersom du bestiller en TV som leveres av CDON AB og som er større enn 42 tommer, eller andre varer som leveres av CDON AB og som overskrider mål, vekt eller andre krav til vanlige pakker, sendes disse ut med DHL-tjenesten "Hjemleveranse pall". Varen vil i disse tilfellene leveres på gateplan helgefrie hverdager mellom kl. 08.00-16.00. Når forsendelsen ankommer nærmeste postterminal vil DHL kontakte deg for å avtale utkjøringstidspunkt. Det er derfor viktig å fylle ut riktig telefonnummer under Mine sider/Mine kundeopplysninger. Du kan også selv ta kontakt med DHL for å avtale utkjøring på telefon 810 01 345.

For deg som bor innenfor vanlig postrute: Den som velger leveransen "Hjemleveranse pall" vil motta en henvisning i postkassen. Deretter tar du kontakt med Posten på telefon 04004 for utkjøring av bestillingen.

Vennligst observer at våre samarbeidspartene kan ha avvikende leveransevilkår og anvende ulike transportører for eksempel Posten, Schenker, DHL eller Bring. Du finner mer informasjon på samarbeidspartnernes egen nettside. Det står alltid angitt på varens produktside om produktene leveres av et annet selskap.