Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Vanntett fleecefôret regndress
Vanntett fleecefôret regndress

1 / 2

Vanntett fleecefôret regndress

699 kr
Vanntett, lett vattert regndress med varmende fleecefôr. Passer bra på rufsete høst- og vårdager, eller for våte og slapsete vinterdager. Regndress er i gummikvalitet med sveisede sømmer. Fleecefôret hette med en liten innfelt strikk foran, som lette
Les mer
Vanntett, lett vattert regndress med varmende fleecefôr. Passer bra på rufsete høst- og vårdager, eller for våte og slapsete vinterdager. Regndress er i gummikvalitet med sveisede sømmer. Fleecefôret hette med en liten innfelt strikk foran, som lettere holder den på plass. Hetten kan tas av med trykknapper. Glidelås foran med utvendig beskyttende stolpe som lukkes med trykknapper. Beskyttelse ved halsen slik at glidelåsen ikke skal klype. Innvendig regulerbar strikk i midjen. Strikk og borrelås i ermekant. Strikk og avtagbar, regulerbar strikkstropp i benkantene. Reflekstrykk på ermer og ben. Varmende fleecefôr i hele dressen utenom i ermene og lengst ned i bena, som har glanset fôr. Vattering i ermene og nederst i bena.

• Ytterstoff: 100% Polyuretan
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .