Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Topp Anya
Topp Anya
Topp Anya
Topp Anya
Topp Anya

1 / 5

Topp Anya

95 kr

-40%

Rek pris. 159 kr
Kortermet topp med ledig passform og bred vaffelsøm nederst. Lave skuldersømmer og oppbrettede ermekanter. Rund hals med vrangbord. Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrkingen globalt. BCI er en global, ideell organ
Les mer
Kortermet topp med ledig passform og bred vaffelsøm nederst. Lave skuldersømmer og oppbrettede ermekanter. Rund hals med vrangbord.

Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrkingen globalt. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper dette produktet støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

• Ytterstoff: 100% Bomull
• Vaske: Maskinvask 40°
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .