Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Skijakke Glacier

-30%
Skijakke Glacier
Skijakke Glacier
Skijakke Glacier
Skijakke Glacier
Skijakke Glacier
Skijakke Glacier
Skijakke Glacier
559 kr
Anbefalt pris: 799 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    3-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Ellos

Overvåk produktets pris

Vattert skijakke med vanntett ytterstoff og glatt, vevd fôr. Vannsøyle 5000WP etter tre vasker. Avtagbar hette med brem og innfelt strikk i forkanten. Høy krage med myk fleece på innsiden. Jakken lukkes med glidelås og en beskyttende vindstolpe med borrelås. Beskyttelse ved haken. Ermekanten er regulerbar med borrelås og har trikotkant med tommelhull. To lommer foran, en brystlomme og en liten heiskortlomme på ermet, alle med glidelås. En innerlomme med glidelås. Innvendig snølås og snor med stoppere i nederkanten. Refleksdetaljer på ermene og bak.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

• Ytterstoff: 100% Polyamid
• Vaske: Maskinvask 40°

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Hva koster returen? 49kr for normal pakke sendt med returetikett «Return Drop Off», og 49 + 195 kr for varer med høyere vekt og volum enn normal pakke.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .