Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Skalljakke Clearwater, 5000 WP
Skalljakke Clearwater, 5000 WP

1 / 2

Skalljakke Clearwater, 5000 WP

599 kr
En lett og smidig skalljakke som holder vind og fukt ute samtidig som den ventilerer bort overskuddsvarme. Vanntett ytterstoff, 5000 mm vannsøyle og pustefunksjon opptil 5000g/m2/24h. Alle sømmer er tapede for å holde fukt ute, og glidelåsene er vann
Les mer
En lett og smidig skalljakke som holder vind og fukt ute samtidig som den ventilerer bort overskuddsvarme. Vanntett ytterstoff, 5000 mm vannsøyle og pustefunksjon opptil 5000g/m2/24h. Alle sømmer er tapede for å holde fukt ute, og glidelåsene er vanntette. Avtagbar, justerbar hette med innfelt strikk i forkanten på fôret for beste passform. Glidelås med beskyttelse ved haken. Myk, børstet polyester på innsiden av kragen. Regulerbar vidde med borrelås i ermekantene. To sidelommer og en brystlomme, alle med glidelås. En innerlomme med glidelås og ledning for medieuttak. Snor med stoppere i nederkant. Reflekstrykk på hetten, ermene og bak. Glatt, vevd fôr.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .