Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Shock Absorber BH Ultimate Fly Bra
Shock Absorber BH Ultimate Fly Bra
Shock Absorber BH Ultimate Fly Bra
Shock Absorber BH Ultimate Fly Bra

1 / 4

Shock Absorber BH Ultimate Fly Bra

689 kr
Fantastisk sports-BH fra Shock Absorber. BH for deg som vil ha maksimalt ut av treningen. En laserskåret sports-BH med tre lag som er støpt i et lett funksjonsmaterial som puster og transporterer bort fuktighet. Bryterrygg for total bevegelsesfrihet,
Les mer
Fantastisk sports-BH fra Shock Absorber. BH for deg som vil ha maksimalt ut av treningen. En laserskåret sports-BH med tre lag som er støpt i et lett funksjonsmaterial som puster og transporterer bort fuktighet. Bryterrygg for total bevegelsesfrihet, med regulerbare skulderstropper og lukking med hempe, for optimal passform. Kombinasjonen av sports-bh'ens letthet og skikkelige støtte, gjør slik at du knapt kjenner at du har den på deg. Perfekte sports-BH for deg som vil ha fullt fokus på din trening.Shock Absorbers sports-bh-er oppleves små i størrelsene, derfor anbefaler vi å ta en størrelse større enn normalt.
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .