Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Röhnisch Rosie Seamless Tights
Röhnisch Rosie Seamless Tights
Röhnisch Rosie Seamless Tights

1 / 3

Röhnisch Rosie Seamless Tights

599 kr
Myk og deilig treningstights i sømløst design fra Röhnisch. Tightsen har høy midje med bredt strikkbånd, og designet til å følge bevegelsene dine. Deilig tights, som du knapt kjenner at du har på deg. Tightsen passer perfekt til lettere typer av styr
Les mer
Myk og deilig treningstights i sømløst design fra Röhnisch. Tightsen har høy midje med bredt strikkbånd, og designet til å følge bevegelsene dine. Deilig tights, som du knapt kjenner at du har på deg. Tightsen passer perfekt til lettere typer av styrketrening eller lavintensive treninger som yoga eller pilates. Laget i et resirkulert polyamid som puster godt og frakter bort fukt. Dermed har du en sval følelse gjennom hele økta. Stilig treningstights med dekorativt hullmønster, like fin til trening som hverdags. Du har et komplett sett om du matcher med en tilhørende sports-topp fra Röhnisch.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .